Keves olvasónk ajáljuk figyelmébe rövid bemutatkozónkat!

Társaságunk tagjai több 10 éve a turizmus és vendéglátás körében tevékenykednek - végigjárva a ranglétrát jelenleg 2 szállodát üzemeltetünk bérleményként és további 3 szállodában mûködünk közre mint management partner.

Esetünkben igaz a pandúrból csendõr vagy csendõrbõl pandúr…. ismerjük a szállodák elvárásait úgy mint a portálok elvárásait sõt a vendégek elvárásait mint a szállodák mint a portálok irányában!

A francia kártyás hasonlattal élve mi vagyunk a Jolly Joker!

Célunk elsõdlegesen, hogy a cégünkhöz közeli szálloda komplexumok szabad kapacitásait értékesítsük vendégeink részére. A sors ezen elképzelésünket annyiban írta felül, hogy a rendszeres hírlevelezések felhívták a többi szállodának is figyelmét portáljaink létezésére, így kezdtük el további szállodák értékesítését! Jelenleg random szerûen több 10 szállodát promotálunk idõrõl idõre szem elõtt tartva az alapkoncepciót.

A portálokon megvásárolható wellness-csomagok véleményünk szerint különleges élményt biztosítanak vendégeinknek. Lehetõségeinkhez mérten olyan termékeket kínálunk, amit mi magunk is szívesen vennénk igénybe.

Bízunk a sikeres együttmûködésben, legyen Ön is a Vendégünk!