Az oldal használata
Az oldal regisztráció vagy anélküli használata jelen felhasználási feltételek kötelezõ érvényû elfogadásának minõsül. A szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a felhasználási feltételeket külön figyelmeztetés nélkül módosítsa. A változások nyomon követése a felhasználó felelõssége.


Felelõsségkorlátozás
A szolgáltató minden tõle telhetõt megtesz az oldal megfelelõ mûködésének biztosítása érdekében. Az esetleges hibákkal (adatbázis sérülés, illetéktelen használat, oldal elérhetetlenség stb.) kapcsolatban a szolgáltató felelõsséget nem tud vállalni.


Jogi tudnivalók
Az oldalon található ajánlatokat leírásokat az oldal felhasználói töltötték fel. A szolgáltató jogosult, de nem köteles a feltöltött anyagokat ellenõrizni, és szerzõi jog vagy egyéb jogszabálysértés, illetve a Hotel Assistance Kft. szabályzatának megsértése esetén külön értesítés nélkül törölni. A szolgáltatással kapcsolatos jogsértések esetén a szolgáltató a jogszabályok által megkívánt keretek között együttmûködik a hatóságokkal a jogsértést elkövetõ személyekkel szemben. Az ezzel kapcsolatos felelõsséget teljes mértékben a jogszabálysértõ tartalmat feltöltõ felhasználó vállaja magára. Amennyiben úgy gondja, hogy az oldal valamely tartalma szerzõi vagy egyéb jogot sért, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és a jogsértõ anyagot haladéktalanul törölni fogjuk oldalunkról. Az oldalon található tartalmat szerzõi jog védi, további felhasználásuk csak a szerzõk engedélyével lehetséges. Az oldalon található képek szabadon felhasználható forrásból származnak vagy a szolgáltatók hozzájárulásával történik. További felhasználásuk nem engedélyezett!


Adatvédelem
Az oldal egyes funkciónak használatához regisztráció szükséges. A regisztráció során megadott bizalmas adatokat harmadik félnek nem adjuk ki. A regisztráció törlése e-mailben kérhetõ. Adatvédelmi nyilatkozat.


Felhasználói szabályzat
Az oldal egyes funkcióinak használatához regisztráció szükséges.. A felhasználónevek utólagos megváltoztatására nincs mód. Az oldal felhasználási feltételeinek megsértése a regisztráció külön figyelmeztetés nélküli törlésével, vagy a felhasználó kitiltásával járhat. A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy bármely regisztrációt külön figyelmeztetés és indoklás nélkül töröljön vagy kitiltson.

Kapcsolat:
E-mail: info@hotelassistance.hu  
Hotel Assistance Kft.
H- 9022 Gyõr
Bajcsy- Zsillinszky u. 43. I/1.


PayU Adatkezelési Nyilatkozat megtekintéséhez kattintson ide!